Zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkig

We staan voortdurend onder spanning en dat maakt ons kwetsbaar voor stress en burn-out. Bouw aan je professioneel geluk en pluk er ook privé de vruchten van.

Permanente hoogspanning

Steeds meer mensen zijn ongelukkig in hun job en kampen met stress, overspanning of burn-out. Eén van de redenen? Een snel veranderende maatschappij waarin we – vaak onbewust – de lat steeds hoger leggen voor onszelf en anderen. Professioneel en privé.

Bovendien leven we in een digitale wereld waarin we steeds meer tijd online doorbrengen. Dat (over)prikkelt niet alleen onze hersenen, het creëert ook een illusie van verbinding en isoleert ons ongemerkt. Online is immers vaak alleen…

Het resultaat? Zonder het te weten, staan we voortdurend onder spanning. Dat maakt ons kwetsbaar voor ongezonde stress, overspanning en burn-out.

Waarom het vaak foutloopt op het werk

Op je werk breng je vaak meer tijd door dan met je partner, familie of vrienden. Voel je je daar goed, dan straalt dat uit naar je privéleven. Logisch? Toch leggen velen zich neer bij een job die ze niet graag doen of die niet bij hen past. Met alle gevolgen van dien.

Veel mensen hebben ook weinig of geen zicht op hun talenten. Ze onderschatten zichzelf en vinden zichzelf maar gemiddeld. Toch is iedereen (veel) beter in sommige dingen dan in andere. De sleutel? Zelfkennis. Daarmee maak je betere keuzes, groei je sneller en krijg je zelfvertrouwen en energie. Voor je werk én je privéleven.

Mijn missie?

Zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkig maken zodat ze zorgen voor succesvolle organisaties en daar ook in hun privéleven de vruchten van plukken. Particulieren zet ik op weg via loopbaancoaching en stress- en burn-outcoaching. Organisaties via een competentiemanagement en burn-outpreventie en -coaching.