Stress- en burn-outcoaching voor organisaties en particulieren

Vind terug een uitweg. Leer anders omgaan met je valkuilen. Wapen jezelf tegen stress en burn-out. Dat zijn de resultaten van mijn stress- en burn-outcoaching.

Herken je dit? Zoek dan hulp:

  • Je kampt met zware stress of voelt je vermoeid, futloos of overspannen.
  • Je weet dat je bijna een burn-out hebt. Of je zit inmiddels al thuis.

Stress en burn-outcoaching: zo help ik jou

  1. Jij vertelt je verhaal. Ik luister en help jou begrijpen wat er met jou gebeurt. Nadien ben je gerustgesteld en zie je opnieuw een uitweg.
  2. Je leert anders omgaan met je valkuilen zodat je sterker in je schoenen staat en meer zelfvertrouwen krijgt. Daar pluk je ook privé de vruchten van.
  3. Je krijgt zicht op wat jou energie geeft of kost. Op wat jou ontspant of stress geeft. Zo ontdekken we waar je stress of burn-out vandaan komt en wat je eraan kan doen.

Het resultaat? Je bent gewapend tegen stress en burn-out, weet wat die veroorzaakt en hoe je die voortaan voorkomt.

Zit je nu thuis? Dan maken we samen een actieplan om terug aan de slag te gaan in dezelfde of een andere job.

Waarom klanten voor mij kiezen?

  • Ik volgde opleidingen in stress- en burn-outcoaching en ben een gecertificeerd burn-outcoach, erkend door VESB. Reken dus op een bewezen aanpak.
  • Ik blijf in mezelf investeren en laat me regelmatig coachen. Zo help ik jou nog beter om stress, overspanning en burn-out te herkennen, te overwinnen en te voorkomen.
  • Ik overwon een burn-out toen er nog weinig ondersteuning was en ik moest uitproberen wat (niet) werkt. Professioneel en privé doorzwom ik zelf ook heel wat watertjes ; )
  • Ook al hanteer ik een gestructureerde aanpak, toch pas ik die volledig aan jouw noden aan. Elk traject is maatwerk, zodat we de oplossingen vinden die voor jou werken.

Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek

Bel +32 490 58 77 01 of Contacteer mij

Enkele tevreden klanten