Een gedreven team

Ons team ervaren coaches zet jou op weg naar de juiste job of bedrijf, meer veerkracht of coachend leiderschap. Voor werknemers, ondernemers en bedrijven!

Mieke Meynen (regio Spalbeek)

Na mijn studies communicatiebeheer werkte ik 10 jaar in werving en selectie, waarvan 5 jaar in een leidinggevende rol. Daarna werd ik competentiemanagementconsultant en gaf ik trainingen in coachend leiderschap en outplacement. In 2014 richtte ik M&M Talent Coaching op en ook vandaag blijf ik me vormen, o.m. in persoonlijkheidsontwikkeling en coaching.

Vanuit mijn ruime achtergrond in HR, leidinggeven en sales help ik leidinggevenden en zelfstandigen om tastbare resultaten te boeken: de juiste job of organisatie, veerkracht, coachend leiderschap enz. ‘Bij jou kon ik mezelf zijn en dankzij jou kwam ik in actie!’, hoor ik telkens weer van klanten. Als kind van een ondernemersfamilie heb ik daarbij ook een boontje voor (kandidaat-)ondernemers.

Liesbet Joris (regio Kermt)

Na mijn studies als maatschappelijk adviseur werkte ik 20 jaar binnen de banksector, waarvan 7 jaar als HR verantwoordelijke en meerdere jaren als leidinggevende. Sinds 2017 ben ik overgestapt naar een job als zelfstandig coach. Door het volgen van verschillende opleidingen, sinds 2008, specialiseerde ik me in hoogbegaafdheid, autismespectrum en hoogsensitiviteit.

Door mijn oplossingsgerichte en pragmatische aanpak werk ik ook doelgericht als loopbaancoach binnen M&M talent coaching.
Mijn kompas zijn mijn intuïtie en mijn out of the box denken.

Patsy Kerkhofs (regio Bree)

Na mijn studies management assistant en business marketing werkte ik zo’n 10 jaar lang in HR, voornamelijk in werving en selectie en steeds in een leidinggevende rol. In 2016 koos ik na de geboorte van mijn tweede dochter voor een betere balans werk-privé. Ik switchte naar de openbare sector in een gecombineerde functie op vlak van economie en communicatie, maar mijn passie voor HR bleef! In 2019 startte ik mijn eigen praktijk rond 3 pijlers: hoogbegaafdheid, studieadvies en loopbaanbegeleiding.

Vanuit mijn ruime achtergrond in HR, leidinggeven, sales en communicatie begeleid ik werknemers en zelfstandigen en link ik de juiste mens aan de juiste job. ‘Jouw fingerspitzengefühl of instinct is immens’, krijg ik vaak te horen.

Mark Koninckx (regio Diest)

Na mijn studies Handelsingenieur werkte ik meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven, waarvan de laatste jaren als business unit manager en operational director. Ik gaf leiding en stond ook in voor de aanwervingen. Twee jaar geleden durfde ik uit mijn gouden kooi te stappen en te kiezen voor een job die nog beter past bij mijn talenten. Sindsdien werk ik als  teamcoach in het secundaire onderwijs in combinatie met loopbaanbegeleiding in bijberoep.

Vanuit mijn ruime achtergrond in de privé sector en het onderwijs in leiddinggeven en HR, help ik zowel bedienden, leidinggevenden als onderwijspersoneel om op zoek te gaan naar de juiste job binnen hun huidige of een nieuwe organisatie.

Mijn aanpak is hands-on en oplossingsgericht, waarbij ik als extra troef mijn intuïtie inzet.

… en jij? Word jij ons volgende teamlid?

Ontdek wie we zoeken en wat we jou te bieden hebben op deze pagina.

We kijken ernaar uit om van jou te horen!