Een gedreven team

Ons team ervaren coaches zet jou op weg naar de juiste job of bedrijf, meer veerkracht of coachend leiderschap. Voor werknemers, ondernemers en bedrijven!

Mieke Meynen (regio Kermt)

Na mijn studies communicatiebeheer werkte ik 10 jaar in werving en selectie, waarvan 5 jaar in een leidinggevende rol. Daarna werd ik competentiemanagementconsultant en gaf ik trainingen in coachend leiderschap en outplacement. In 2014 richtte ik M&M Talent Coaching op en ook vandaag blijf ik me vormen, o.m. in persoonlijkheidsontwikkeling en coaching.

Vanuit mijn ruime achtergrond in HR, leidinggeven en sales help ik leidinggevenden en zelfstandigen om tastbare resultaten te boeken: de juiste job of organisatie, veerkracht, coachend leiderschap enz. ‘Bij jou kon ik mezelf zijn en dankzij jou kwam ik in actie!’, hoor ik telkens weer van klanten. Als kind van een ondernemersfamilie heb ik daarbij ook een boontje voor (kandidaat-)ondernemers.

Maria Van Gehuchten (regio Tessenderlo)

Na mijn studies psychologie startte ik als HR Business Partner in een groot Antwerps bedrijf. Na enkele jaren stapte ik over naar de uitzendsector waar ik 15 jaar lang een sales- en leidinggevend functie bekleedde in regio Kempen en Limburg. Als loopbaancoach kan ik dus terugvallen op een uitgebreid netwerk en een goede kennis van diverse sectoren en functies.

Sinds 2013 ben ik actief in loopbaan- en outplacementcoaching en gespecialiseerd in Assessment & Development. Sinds 2018 werk ik voor M&M talent coaching, met focus op arbeiders en bedienden. Mijn aanpak is doelgericht, empathisch en hands-on.

Sigrid Baeyens (regio Berchem)

Na mijn studies in de Communicatiewetenschappen werkte ik 23 jaar als HR Partner in diverse sectoren. Sinds 2018 werk ik als freelance HR consultant en in 2019 startte ik als freelance loopbaancoach bij M&M Talent Coaching.

Met mijn enthousiasme en vuur verbind ik mensen en kom ik zo tot mooie resultaten. Als loopbaancoach focus ik op arbeiders en bedienden. Vaak krijg ik te horen dat ik rechttoe rechtaan advies geef en een mensenmens ben. Ik werk vanuit mijn hart en zal je steeds een eerlijk traject bieden.

… en jij? Word jij ons volgende teamlid?

Ontdek wie we zoeken en wat we jou te bieden hebben op deze pagina.

We kijken ernaar uit om van jou te horen!