Een gedreven team

Ons team ervaren coaches zet jou op weg naar de juiste job of bedrijf, meer veerkracht of coachend leiderschap. Voor werknemers, ondernemers en bedrijven!

Mieke Meynen (regio Kuringen)

Na mijn studies communicatiebeheer werkte ik 10 jaar in werving en selectie, waarvan 5 jaar in een leidinggevende rol. Daarna werkte ik als competentiemanagementconsultant, trainer in coachend leiderschap en gaf ik outplacement. In 2014 richtte ik M&M Talent Coaching op en ook vandaag blijf ik me vormen, o.m. in persoonlijkheidsontwikkeling en coaching.

Vanuit mijn ruime achtergrond in HR, leidinggeven en sales help ik werknemers, leidinggevenden en zelfstandigen om tastbare resultaten te boeken: meer werktevredenheid, veerkracht, coachend leiderschap enz. ‘Bij jou kon ik mezelf zijn en dankzij jou kwam ik in actie!’, hoor ik telkens weer van klanten. Als kind van een ondernemersfamilie heb ik daarbij ook een boontje voor (kandidaat-)ondernemers.

Patsy Kerkhofs (regio Bree)

Na mijn studies management assistant en business marketing werkte ik zo’n 10 jaar lang in HR, voornamelijk in werving en selectie en steeds in een leidinggevende rol. In 2016 koos ik na de geboorte van mijn tweede dochter voor een betere balans werk-privé. Ik switchte naar de openbare sector in een gecombineerde functie op vlak van economie en communicatie, maar mijn passie voor HR bleef! In 2019 startte ik mijn eigen praktijk rond 3 pijlers: hoogbegaafdheid, studieadvies en loopbaanbegeleiding. Vanuit mijn ruime achtergrond in HR, leidinggeven, sales en communicatie begeleid ik werknemers en zelfstandigen en link ik de juiste mens aan de juiste job. ‘Jouw fingerspitzengefühl of instinct is immens’, krijg ik vaak te horen.

Maria Van Gehuchten (regio Tessenderlo)

Na mijn studies psychologie startte ik als HR Business Partner in een groot Antwerps bedrijf. Na enkele jaren stapte ik over naar de uitzendsector waar ik 15 jaar lang een sales- en leidinggevend functie bekleedde in regio Kempen en Limburg. Als loopbaancoach kan ik dus terugvallen op een uitgebreid netwerk en een goede kennis van diverse sectoren en functies.

Sinds 2013 ben ik actief in loopbaan- en outplacementcoaching en gespecialiseerd in assessment & development. Sinds 2018 werk ik voor M&M talent coaching, en coach ik arbeiders en bedienden. Mijn aanpak is doelgericht, empathisch en hands-on.

 

… en jij? Word jij ons volgende teamlid?

Ontdek wie we zoeken en wat we jou te bieden hebben op deze pagina. We kijken ernaar uit om van jou te horen!