Mijn verhaal

Na +15 jaar in HR en sales startte ik als zelfstandige en zet ik mijn talenten voluit in op de manier die bij mij past. Jij kan dat ook. Mag ik jou inspireren?

Een vliegende start!

Mensen hebben me altijd gepassioneerd. Als kind genoot ik ervan om anderen enthousiast te maken over wat me boeide. Al in mijn eerste werkjaren merkten mijn leidinggevenden mijn drive en ondernemingszin op en gaven me snel veel verantwoordelijkheid. Zo werd ik al vroeg kantoorverantwoordelijke bij een groot wervings- en selectiekantoor.

Burn-out: een kruispunt in mijn leven

Na 10 jaar in werving en selectie kreeg ik de kans om te starten in consultancy. Ik werd opgeleid tot competentie managementexpert en leerde voor groepen staan. De adviesrol lag me en drie jaar lang leek alles me voor de wind te gaan. Tot… ik plots thuis zat met een burn-out. De reden? De waarden van de organisatie strookten niet met mijn waarden.

Passie voor coaching

Na 8 maanden kon ik terug aan de slag bij een groot HR-consultancybureau. Mijn leidinggevende zag mijn potentieel en liet me o.m. trainingen in coachend leiderschap geven. Ik kreeg ook de kans om zelf te coachen. Dat was een openbaring: de persoonlijke impact passioneerde me en ik merkte dat ik snel veel resultaten boekte én er energie uithaalde.

Tijd voor mijn eigen weg

Toen na een reorganisatie mijn job wegviel, zocht ik een loopbaancoach op. Zij blies mijn oude droom om zelfstandig te worden, nieuw leven in. Met 15 jaar HR- en saleservaring durfde ik de stap zetten en voelde ik hoe de puzzelstukjes ineenpasten. Sindsdien zet ik mijn talenten voluit in op mijn manier!